Lammeskank sauté Marengo
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet brunes i hed olie *Olien hældes fra *Kødet drysses med mel og afbages *Løgene svitses *Hvidvin tilsættes og koger ned til ca. halv *Tilsæt presset hvidløg, tomatpure´og salt *Skyen/bouillonen tilsættes til kødet er dækket og brasieres under låg til kødet er mørt.
I mellemtiden ristes champignonerne i smør, og stilles til side. ægget slåes ud i en lille cocotte,hvorpå det forsigtigt vendes ned i en gryde med varm olie, med en grydeske trækker du forsigt hviden hen over blommen fra alle sider,således at blommen er pakket ind, nu kan ægget vendes, og steges i ca. 15 sekunder,til det er gyldent. anrettes på hjerteformet,smørristet brødcrouton. Kødet tages op *Skyen kommes igennem en sigte, koges op og afskummes Kødet kommes i gryden og tilsættes de smørristede champignon Tips: Anrettes med grofthakket persille over. Serveres med kartofler. |
|
Opskriften er vist 8986 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne