Lammeskank sauté Marengo

Lammeskank sauté Marengo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Lammeskank sauté Marengo, billede 4 Lammeskank sauté Marengo, billede 1 Lammeskank sauté Marengo, billede 2 Lammeskank sauté Marengo, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 lammeskanke
 Olie til stegning
 
1 dl.hvidvin
150 g.hakkede løg
20 dl.brun lammesky/bouillon
0.5 spsk.hvedemel
1 fedhvidløg
140 g.tomatpure, konc
0.5 dl.hakket persille
 Salt
 
250 g.champignon
25 g.smør
 
4 æg
 fritureolie
 
4 skiver toastbrød
 
Opskrift:
Kødet brunes i hed olie *Olien hældes fra *Kødet drysses med mel og afbages *Løgene svitses *Hvidvin tilsættes og koger ned til ca. halv *Tilsæt presset hvidløg, tomatpure´og salt *Skyen/bouillonen tilsættes til kødet er dækket og brasieres under låg til kødet er mørt.

I mellemtiden ristes champignonerne i smør, og stilles til side.

ægget slåes ud i en lille cocotte,hvorpå det forsigtigt vendes ned i en gryde med varm olie, med en grydeske trækker du forsigt hviden hen over blommen fra alle sider,således at blommen er pakket ind, nu kan ægget vendes, og steges i ca. 15 sekunder,til det er gyldent. anrettes på hjerteformet,smørristet brødcrouton.

Kødet tages op *Skyen kommes igennem en sigte, koges op og afskummes

Kødet kommes i gryden og tilsættes de smørristede champignon

Tips:

Anrettes med grofthakket persille over. Serveres med kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 8986 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu