Chokoladedessert med ananas
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Rør æggeblommer og flormelis godt sammen. Smelt chokoladen i ananassaften i vandbad eller i mikroovnen. Bland forsigtigt chokoladen i æggemassen. Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt i ægge-chokolademassen, når den er afsvalet. Skær ananasen i terninger og bland dem i. Hæld desserten i en skål og stil den koldt mindst 3-4 timer for at stivne. Pynt med flødeskum og evt. ananas.
|
|
Opskriften er vist 20718 gange,
og udskrevet 649 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer gitte - 2008-03-27 15:10:13 denne opskrift er rigtig god om nem at lave, mine børn elsker den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne