Cheesecake
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Bunden:
Smelt smørret. Tilsæt makroner og hasselnødder. Bland det godt sammen. Anbring en springform (ca. 22 cm i diameter) uden bund på et serveringsfad. Kom makronmassen heri og pres den godt sammen. Fromagen: Hæld ananasringene til afdrypning i en sigte. Gem ca. 0.5 dl ananassaft. Rør Cream Cheese blød med ymer. Tilsæt flormelis og citronskal. Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 min. Skær ananasringene i små stykker og kom dem i osteblandingen. Træk husblasen op af vandet med det vand der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblasen med ananassaften og kom den herefter i osteblandingen under omrøring. Stil fromagen tildækket i køleskabet, til den er letstivnet, og man kan trække striber i overfladen. Fordel fromagen over bunden og stil kagen tildækket i mindst 2 timer. Citronstrimler: Bring vand og sukker i kog i en gryde. Tilsæt citronstrimlerne og lad dem koge ved svag varme og under låg i 20 min. Lad dem dryppe af i en sigte. Pynt kagen med citronstrimler. |
|
Opskriften er vist 30569 gange,
og udskrevet 343 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Klaus - 2005-01-01 01:01:01 Bedste Cheesecake, frisk og god! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne