Appelsinfromage med youghurt
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Indsendt : Red : |
|
|
Skræl appelsinerne. Skær 4 tynde skiver af og gem dem til pynt. Skær resten af appelsinerne i småstykker.
Blød husblasen op i koldt vand. Pisk imens fløden til hårdt skum og bland sukker, vanillesukker, yoghurt, appelsinstykker og juice i flødeskummet.
Tryk vandet ud af husblasen og smelt den i en kasserolle over svag varme. Hæld forsigtigt husblasen i skumblandingen. Smag evt til med lidt mere sukker.
Hæld fromagen i 4 portionsskåle og lad dem stå koldt i ca 1 time.
Hak hasselnødderne. Lige før serveringen pyntes fromagen med appelsinskiver og hakkede nødder.
|
|
Opskriften er vist 16640 gange,
og udskrevet 448 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne