Appelsinfromage med youghurt

Appelsinfromage med youghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 appelsiner
7 Husblas, blade
2 dl.piskefløde
1 spsk.sukker
0.5 tsk.vanillesukker
 dl.yoghurt naturel
2 spsk.koncentreret appelsinjuice
1 spsk.hasselnødder
 
Opskrift:
Skræl appelsinerne. Skær 4 tynde skiver af og gem dem til pynt. Skær resten af appelsinerne i småstykker. Blød husblasen op i koldt vand. Pisk imens fløden til hårdt skum og bland sukker, vanillesukker, yoghurt, appelsinstykker og juice i flødeskummet. Tryk vandet ud af husblasen og smelt den i en kasserolle over svag varme. Hæld forsigtigt husblasen i skumblandingen. Smag evt til med lidt mere sukker. Hæld fromagen i 4 portionsskåle og lad dem stå koldt i ca 1 time. Hak hasselnødderne. Lige før serveringen pyntes fromagen med appelsinskiver og hakkede nødder.





karakterer:
Opskriften er vist 16640 gange,
og udskrevet 448 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu