Lammeragout (Gammeldaws)

Lammeragout (Gammeldaws), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 kg.lammebov
 smør eller margarine
 suppe
 ærter
 små gulerødder
 evt. madeira
 evt. løg
Opskrift:
kødet udskæres i mindre firkanter stykker, som brunes i smør eller margarine, overhældes med suppe og koges møre.

Af suppen tillaves en kraftig, brun jævnet skysauce, hvori kommes grønne ærter, små unge gulerødder, små bitte kartofler eller ituskåret større.

Saucen kan efter behag krydres med madeira eller med svitsede løg.

Lammekødet serveres heri.





karakterer:
Opskriften er vist 10152 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu