Lammeragout (Gammeldaws)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : |
|
|
kødet udskæres i mindre firkanter stykker, som brunes i smør eller margarine, overhældes med suppe og koges møre.
Af suppen tillaves en kraftig, brun jævnet skysauce, hvori kommes grønne ærter, små unge gulerødder, små bitte kartofler eller ituskåret større. Saucen kan efter behag krydres med madeira eller med svitsede løg. Lammekødet serveres heri. |
|
Opskriften er vist 10199 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne