Æble -og nøddefromage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æblerne og fjern kernehusene. Skær æblerne i tynde både og læg dem i ca. 2 dl kogende vand tilsat sukker og vanillestang. Giv æblerne et opkog og sluk, men lad æblerne blive i sukkerlagen til det er afkølet. Fjern vanillestangen. Læg husblas i en skål og dæk den med koldt vand. Hak nødderne fint. Smelt nougaten i vandbad. Pisk fløden og vend tykmælk, nøddekerner og nougatmasse i. Tag husblasen op af vandet og smelt husblasen over vandbad. Afkøl husblasen med lidt af fromageblandingen og bland det med resten under omrøring. Læg makronerne i bunden af en skål og herpå æblerne. Hæld fromageblandingen over og stil koldt i mindst 1 time.
|
|
Opskriften er vist 9176 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne