Karamel-rand med ris / Riskaramelrand
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
Risene koges i mælken ca. 35 min. Smør, sukker og vaniljesukker røres i. Æggene tilsættes under omrøring. Randformen beklædes med karamel.
(Karamel: sukkeret smeltes på en tør pande over svag varme uden omrøring. Når det bobler og er lysebrunt, hældes det i en randform. Hold på formen med grydelapper og vend og drej den over svag varme, til den er beklædt på alle sider. Den overflødige karamel hældes tilbage på panden. Vand tilsættes. Karamellen koges over svag varme, til saucen er jævn.)
Rismassen fyldes i. Randen koges i vandbad 1/2 time, på stegepanden under låg, der er større end randen og mindre end panden; i ovnen uden låg ved 140 gr. Desserten afkøles, vendes ud og serveres med karamelsauce med flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 8958 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne