Fløderand med æg / Cremerand
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Fløden koges. Æggeblommer og sukker røres godt. Den kogende fløde dryppes i under omrøring. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes et øjeblik, men den må ikke koge. Den udblødte husblas smeltes i den varme creme. vaniljesukker tilsættes. Cremen hældes i en oliesmurt randform og afkøles. Den vendes ud og pyntes med frugter eller serveres med saftsauce. Man kan også fore formen med karamel og servere karamelsauce til.
|
|
Opskriften er vist 24013 gange,
og udskrevet 508 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Trine - 2005-01-01 01:01:01 Den virker simpel, men jeg kan ikke få den til at virke!! Marianne - 2005-01-01 01:01:01 skal æggeblommerne være pasteuriserede ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne