Rosenrand
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
De skyllede bær drysses med sukker og vaniljesukker og står ca. 1 time, til sukkeret er smeltet. Saften sies fra og blandes med rabarbersaften. der smages til med sukker, og 1/4 tsk. rød frugtfarve kan røres i. Den udblødte husblas smeltes i 1 dl kogende vand. Saften røres i. Blandingen hældes i randform og stilles koldt, til den er stivnet. Formen dyppes et øjeblik i kogende vand. Randen vendes ud. Jordbærrene blandes med letsødet flødeskum og lægges i midten.
|
|
Opskriften er vist 8649 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne