Rosenrand

Rosenrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.højrøde jordbær
150 g.sukker
1 tsk.vaniljesukker
5 dl.rabarbersaft
10 Husblas, blade
1 dl.kogende vand
2 dl.piskefløde, pisket til skum
1 tsk.sukker
 
Opskrift:
De skyllede bær drysses med sukker og vaniljesukker og står ca. 1 time, til sukkeret er smeltet. Saften sies fra og blandes med rabarbersaften. der smages til med sukker, og 1/4 tsk. rød frugtfarve kan røres i. Den udblødte husblas smeltes i 1 dl kogende vand. Saften røres i. Blandingen hældes i randform og stilles koldt, til den er stivnet. Formen dyppes et øjeblik i kogende vand. Randen vendes ud. Jordbærrene blandes med letsødet flødeskum og lægges i midten.





karakterer:
Opskriften er vist 8649 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu