Risrand med frugter
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
Fløde og gryn koges til grød, der sødes og tilsættes mandler og udblødt husblas, mens grøden endnu er varm. Den afkøles og blandes forsigtigt med flødeskum. Massen fyldes i en oliesmurt randform og afkøles. Randen vendes ved anretningen. I midten fyldes jordbær og i kanten stilles halve ferskner fyldt med jordbær.
|
|
Opskriften er vist 9352 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne