Lammekoteletter (Gammeldaws)

Lammekoteletter (Gammeldaws) , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2-3 lammekoteletter
 
Opskrift:
Behandles, udskæres og bankes som kalvekoteletter.

Man beregner til en mellemret 2 for hver person, 2 a 3 til en daglig middag. Er de meget små, må man tage 2 ben til en kotelet, men det ene fjernes.

De bestrøes i sidste øjeblik med lidt salt og peber og steges i meget lyst brunet smør over ikke for stærk ild i få min.

De serveres med skysauce og spinat eller stuvede, grønne ærter, eller med unge kartofler og grøn salat samt en eller anden kompot





karakterer:
Opskriften er vist 25521 gange,
og udskrevet 339 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu