Lammekoteletter (Gammeldaws)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Behandles, udskæres og bankes som kalvekoteletter.
Man beregner til en mellemret 2 for hver person, 2 a 3 til en daglig middag. Er de meget små, må man tage 2 ben til en kotelet, men det ene fjernes. De bestrøes i sidste øjeblik med lidt salt og peber og steges i meget lyst brunet smør over ikke for stærk ild i få min. De serveres med skysauce og spinat eller stuvede, grønne ærter, eller med unge kartofler og grøn salat samt en eller anden kompot |
|
Opskriften er vist 25569 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne