Karamel-fløderand
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Sukkeret drysses på en tør pande og varmes langsomt uden omrøring, til det smelter og bobler som lysebrun karamel. Den hældes i en randform, der vendes og drejes, mens man holder med et par grydelapper, til karamellen har sat sig i et tyndt lag overalt. Den overflødige karamel hældes tilbage på panden.
Kogende vand tilsættes forsigtigt, hvorefter karamellen koges jævn over svag varme og afkøles. Er den for tyk, fortyndes den med lunkent vand - er den for tynd, må den koges ind. Fløderanden fyldes i randformen. Ved anretningen vendes randen ud. Karamelsaucen serveres til. Der kan blandes smuttede, hakkede mandler i karamelsaucen, når den koges jævn med vandet. |
|
Opskriften er vist 28829 gange,
og udskrevet 547 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-03-03 17:02:57 hvordan laves randen Øh - 2010-06-18 11:08:32 Prøv at kigge på et af de andre opskrifter for karamelrand :) Så vidt jeg kan se er det den samme opskrift - der er bare en forklaring på, hvordan randen laves :) Grethe - 2008-01-31 09:35:07 Jrg mangler fremgangsmåden på fyllet Jeg kan huske jeg som barn fik Karamelsovs med fløde men hvordan laver jeg det marianne - 2008-01-02 19:35:00 Hvordan laves randen? Anders - 2005-01-01 01:01:01 Hvordan laves randen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne