Abrikosrand 02
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : Red : |
|
|
De skyllede abrikoser klippes i strimler, der udblødes i vandet 1 døgn og derpå koges i vandet 10 minutter. Den udblødte husblas smeltes i mosen sammen med sukker og vaniljesukker. Mosen fyldes i en randform, der stilles koldt. Cremesaucen koges.
Vanilje-Cremesauce: Cremepulver, sukker og lidt af mælken røres til en jævning. Æg eller æggeblommer tilsættes. Resten af mælken bringes i kog. Jævningen hældes i under omrøring, og det hele gives et opkog. Cremen afkøles i ro og piskes igennem før brugen. Ved anretningen dyppes randformen et øjeblik i varmt vand. Randen vendes ud. Marengs stilles i kanten. Den afkølede cremesauce blandes med flødeskum og serveres til. |
|
Opskriften er vist 12713 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne