Abrikosrand
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : Red : |
|
|
Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp, 1 1/2 dl abrikoslage, citronsaft og sukker røres i. Fløden piskes ikke for stiv. Husblasopløsningen hældes i på en gang og røres roligt om deri. En randform skylles i koldt vand. Fromagen fyldes i og stilles koldt. Ved serveringen løsnes randen i kanten med en kniv (dyppes evt. et øjeblik i varmt vand) og vendes ud på et fad. Abrikoserne lægges i kanten.
|
|
Opskriften er vist 15510 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne