Ymerrand
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Ymer Indsendt : Red : |
|
|
Husblasen udbødes ca. 5 min. i koldt vand, tages op og smeltes i en skål i vandbad.
Æggeblommer og sukker piskes godt. Den smeltede husblas og vanillesukker røres i. Ymeren røres i.
Hviderne og fløden piskes stive hver for sig, og vendes i desserten.
Hældes i en randform eller skål og stivner i køleskabet på et par timer.
Serveres med frisk frugt til. |
|
Opskriften er vist 12827 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne