Sukkerskaller med jordbærmousse
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Mos jordbær og sukker.
Pisk mascarpone flødeost og jordbær til det har en konsistens som flødeskum.
Smag til med Cointreau og kom jordbærmoussen i sukkerskallerne.
Pynt med kvarte jordbær og lidt citronmelisse.
|
|
Opskriften er vist 13480 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne