Mangomousse
Hovedingrediens : Frugt - Mango Indsendt : Red : |
|
|
Kom det kogende vand op i citronsaften og opløs den allerede udblødte husblas heri.
Pil og udsten mangoen og blend kødet med sukkeret.
Kom husblassen i.
Lad den stå i køleskabet imens fløden piskes stiv. Æggehviderne piskes stive.
Fold forsigtigt begge dele op i mangomassen.
Kom mangomoussen op i en stor skål og sæt den i køleskabet et par timer.
Pyntes med lidt flødeskum, frugt eller reven chokolade lige inden servering.
|
|
Opskriften er vist 18553 gange,
og udskrevet 354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Henning Virsøe - 2012-12-03 13:37:52 I opskriften er nævnt, at fløden skal piskes. Ja - men der er ikke anført i ingredienserne hvilket kvantum. Jeg foreslår 2 deciliter. Hvis man syntes at det er for meget - brug da kun 1 deciliter. anonym - 2012-05-03 23:14:00 jeg prøvede med 2 dl fløde. det virkede fint..:) anonym - 2008-01-10 23:27:38 Hvor meget fløde skal piskes? Mangler i opskriften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne