Lammefrikase (Gammeldaws)
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Indsendt : Red : |
|
|
lammekødet vaskes og sættes over ilden med vand og salt.
Når suppen er skummet, lægges urterne i og tages atter op så snart alt er mørt. Suppen sies. Margarine og mel afbages, spædes med ca. ¾ l. af den kogende suppe og koges ca. 10 min. På frikasseen kan serveres ½ kg asparges eller 250 g. gulerødder og 250 g. ærter samt kartofler. |
|
Opskriften er vist 19939 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-11-07 08:13:23 Ikke fuldnent opskrift, Hvor længe skal lammet koge???? Og til hvor mange personer???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne