Lammefrikase (Gammeldaws)

Lammefrikase (Gammeldaws) , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.lammeforkød
2 l.vand
50 g.margarine
50 g.hvedemel
250 g.asparges (eller gulerødder)
 hakket persille
 
Opskrift:
lammekødet vaskes og sættes over ilden med vand og salt.

Når suppen er skummet, lægges urterne i og tages atter op så snart alt er mørt. Suppen sies.

Margarine og mel afbages, spædes med ca. ¾ l. af den kogende suppe og koges ca. 10 min.

På frikasseen kan serveres ½ kg asparges eller 250 g. gulerødder og 250 g. ærter samt kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 19939 gange,
og udskrevet 399 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-07 08:13:23
Ikke fuldnent opskrift, Hvor længe skal lammet koge???? Og til hvor mange personer????