Jordbærmousse
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Jordbær piskes/moses med mikser/blender og sukker drysses over. Æggehvider og fløde piskes hver for sig. Det hele blandes let og stilles i fryseren 2 timer før servering. Der røres nogle gange i moussen i løbet af de 2 timer, hvor det stivner i fryseren. Moussen skal være som "grød" og ikke helt gennemfrosset.
Serveres i skål eller portionsglas med friske jordbær og flødeskumstoppe. Der kan lægges makroner i bunden af skålen/portionsglassene evt. dryppet med portvin eller lignende
|
|
Opskriften er vist 27140 gange,
og udskrevet 396 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-02-26 15:04:20 god desert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne