Fersken moussetærte
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Bland knuset grahamskiks med hakkede pekannødder, margarine og honning. Tryk dejen ud i bunden af en rund form med løs kant. Formen bør være 22 cm i diameter.
Opvarm ferskenjuicen (appelsinjuicen) i en gryde. Tilsæt udblødt gelatine. Lad det svale af. Skær fersknerne i skiver, bring ferskenskiver, farin og citronsaft i kog. Lad det simre i ca. 5 min, eller til fersknerne er møre. Rør vanillesukker i. Læg halvdelen af fersknerne i en skål og stil den til side. Findel resten af fersknerne i en foodprocessor eller blender. Tilsæt yoghurt, hytteost og juicen med gelatine. Kør det hele sammen til en glat creme. Læg de gemte ferskner på kagebunden. Hæld yoghurtmassen over og afkøl i 3 timer. |
|
Opskriften er vist 15580 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lonnie - 2011-02-04 13:14:00 Gelatine er det blot et andet ord for husblas eller? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne