Chokolade-mousse med mandariner
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : |
|
|
Bræk chokoladen i stykker. Læg den i et termål. Stil dette i en gryde med meget hedt vand, så chokoladen smelter.
Afkøl den smeltede chokolade lidt. Rør æggeblommerne i én ad gangen. Pisk æggehviderne meget stive. Vend dem i chokoladen. Pisk fløden til flødeskum. Bland havdelen i chokolade-moussen. Hæld moussen op i en glasskål. Stil den meget koldt til den er stivnet. Pynt med flødeskumstoppe og mandarinstykker. Tips: Chokolade-moussen kan laves på blenderen. Smeltet chokolade, æggeblommer og fløde blendes først. Derefter tilsættes æggehviderne, mens der stadig blendes. Chokolade-moussen kan fryses. Mandarinerne kan ombyttes med appelsintrekanter - efter smag |
|
Opskriften er vist 14433 gange,
og udskrevet 403 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer .. - 2011-02-16 15:16:57 Appelsinsaft gør underværker! Og skallen af en halv økologisk appelsin. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne