Chokolade-mousse med mandariner

Chokolade-mousse med mandariner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
125 g.bitter chokolade
3 æg, delte
1 dl.piskefløde
100 g.mandariner
 
Opskrift:
Bræk chokoladen i stykker. Læg den i et termål. Stil dette i en gryde med meget hedt vand, så chokoladen smelter.

Afkøl den smeltede chokolade lidt. Rør æggeblommerne i én ad gangen.

Pisk æggehviderne meget stive. Vend dem i chokoladen.

Pisk fløden til flødeskum. Bland havdelen i chokolade-moussen.

Hæld moussen op i en glasskål. Stil den meget koldt til den er stivnet. Pynt med flødeskumstoppe og mandarinstykker.

Tips:

Chokolade-moussen kan laves på blenderen. Smeltet chokolade, æggeblommer og fløde blendes først. Derefter tilsættes æggehviderne, mens der stadig blendes. Chokolade-moussen kan fryses.

Mandarinerne kan ombyttes med appelsintrekanter - efter smag





karakterer:
Opskriften er vist 14433 gange,
og udskrevet 403 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-16 15:16:57
Appelsinsaft gør underværker! Og skallen af en halv økologisk appelsin.