Appelsinmousse
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 111144 gange,
og udskrevet 1421 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-04-18 16:11:09 Den er ikke god. Den bliver aaalt for stiv og geleagtig. Der er alt for meget husblas i opskriften. Desuden er mængden af skal voldsom og moussen bliver så bitter at det næsten er uspiseligt. Børnene kunne slet ikke spise det og det kunne de voksne faktisk heller ikke. Mega øv-opskrift Anne - 2017-04-09 14:35:36 Opskriften er ok, men der er for meget husblas i. Jeg er kommet frem til at det er nok at bruge to tredjedele af det den siger. Desuden er der for meget appelsinskal, som gør den bitter så jeg bruger halvdelen. Dernæst er der for lidt appelsinsmag, så jeg har lavet en appelsin sirup jeg bruger istedet, og så trækker jeg det sukker jeg bruger o siruppen fra det der bruges til at piske æggeblommerne hvide. Per - 2014-03-06 18:52:51 Der lå en lille smugle stivnet saft i bunden af glasset ved servering, det var ubetydeligt, men det kan muligvis undgåes ved at lade moussen sætte sig lidt inden den hældes på glas. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne