Ananas-chokolademousse
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
chokolade og ananassaft smeltes sammen i en kasserolle.
afkøl lidt.
del ægget i blomme og hvide.
rør æggeblommen i den smeltede let afkølede chokolade.
pisk hviden stiv. vendes i moussen.
pisk fløden stiv. vendes i moussen.
fordeles i portionsglas.
Ananasringe skæres i terninger.
lægges oveni portionsglassene.
stilles i køleskab.
|
|
Opskriften er vist 37675 gange,
og udskrevet 1178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (26 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-02-18 12:07:30 Dejlig nem at lave og smager godt Guf-NamNam - 2015-01-16 18:32:06 Super opskrift. Men her kommer jeg/vi Pasteuriseret æggeblommer og Hvider. :) Anne Mette - 2013-11-13 20:33:25 Lys eller mørk chokolade? anonym - 2012-01-19 10:42:36 Super god :)Men husk at brug pasteuriseret æg !! Louise - 2011-04-17 20:05:16 Lyder ret interessant. Havde tænkt mig at forsøge mig med hvid chokolade, og så få ananasen fra frisk ananas, og så servere i en udhulet ananas... Bare en idé jeg lige fik :) lillemig13 - 2008-01-23 16:41:54 hvor mange personer r den til?? der står jo at den kun r til 1 pers. passer det?? chokolade-munden - 2005-01-01 01:01:01 Det er bare en SUPER lækker mousse og kan helt klart anbefales til alle chokolade-elsker! :p jeg husker selv at have spist den ved særlige anledninger. mums altser :D celeste - 2005-01-01 01:01:01 Den er bare super - alle i huset elsker den!! Plis - 2005-01-01 01:01:01 Den er rigtig god, - hos os serveres den med flødeskum hvori der er (lige før servering) knuses hjemmebagte makroner i. daniel - 2005-01-01 01:01:01 den er hel forygende, og kan helt klart anbefaldes!!!!! Chokomanen - 2005-01-01 01:01:01 Lyder bare RIGTIG godt! Men skal ægget ikke være pasteuriseret? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Superlækker! Men portionen passer til 4 personer og ikke til 1, som opskriften fortæller. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne