Stikkelsbærmousse i chokoladeskaller
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : Red : |
|
|
De nippede, skyllede bær varmes med vandet under låg, til de brister. Mosen sødes. Den udblødte husblas smeltes deri. Mosen afkøles og blandes forsigtigt i flødeskummet. Moussen fordeles i chokoladeskallerne eller portionsglas og drysses med vaniljesukker.
|
|
Opskriften er vist 17401 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer lotteaabank - 2012-03-23 14:27:05 jeg skal bruge opskriften på skallerne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne