Jordbærmousse - Jordbær mousse
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bærrene moses eller blendes og røres med sukker og citronsaft.
Husblasen udblødes i koldt vand, tages op, smeltes over damp og røres i mosen. Fløden piskes ikke for stiv. Når frugtmosen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet forsigtigt i. Fromagen hældes i en skål, pyntes og drysses med Vanillesukker. |
|
Opskriften er vist 170818 gange,
og udskrevet 2320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (41 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har brugt moussen som fyld i lagkage, med et rigtigt godt resultat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne