Citron mousse i marengsreder
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : Red : |
|
|
Citronsaft, vand, 1 blad udblødt husblas, sukker og æggeblommer piskes sammen i en tykbundet gryde over svag varme, til det begynder at blive jævnt. Det må ikke koge. Cremen afkøles, til den er håndvarm. Flødeskummet og æggehviderne blandes forsigtigt i. Moussen fordeles i marengsskålene og pyntes evt. med revet chokolade eller syltet appelsinskal.
|
|
Opskriften er vist 15479 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Mitchi - 2007-03-22 19:44:29 Yderst god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne