Lyn sorbet
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Frosne hindbær og jordbær hældes i en foodprocessor. vaniljesukker, yoghurt og flormelis tilsættes. Lad maskinen køre et par minutter, til blandingen har konsistens som sorbet is. Isen anrettes i små portionsglas. Pyntes med revet chokolade og citronmelisse.
Serveres med Lange tynde vafler med chokolade (caprice). Tips: Kan også serveres sammen med parfait-is med chokolade |
|
Opskriften er vist 19257 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-03-05 17:00:26 det lyder lækkert, men sorbet indeholder altså ikke mælkeprodukter.. Camilla - 2011-01-15 23:56:40 DET ER ALTSÅ IKKE EN SORBET IS, sorbet is indeholder IKKE mælkeprodukter. JANE - 2008-03-05 13:16:10 KAN DEN FRYSES I LÆNGER TID OG BRUGES SOM SORBET INDEN I EN ISLAGKAGE? HVIS JA HVOR LANGTID FØR SKAL DA UD AF FRYSEREN FOR IKKE AT VÆRE HÅRD? Helle - 2008-01-01 19:22:09 Denne er superlækker - Et tip er at bruge cheasy vanille-yoghurt i stedet for yoghurt naturel! nadia - 2007-02-20 11:50:22 lyder lækker Stine - 2005-01-01 01:01:01 Den er bare lækker - og så føles den næsten sund |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne