Frugtsaft-is (sorbet)

Frugtsaft-is (sorbet), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Saft, vand og sukker efter smag i alt 5 dl.
2 æggehvider, stiftpiskede
 evt. 1 dl piskefløde, pisket til skum
 
Opskrift:
Saft, vand og sukker blandes, til man har 1/2 liter stærk saft, der ikke er for sød. Sukker kan nemlig ikke fryse. Brug evt. kogende vand, så sukkeret smelter hurtigt. Den kolde saft fryses med omrøring hver time. Isen skrabes fra siderne ind mod midten, så den ikke “nålefryser”. Når isen er halvfrosset, blandes æggehvider og flødeskum forsigtigt i, og isen fryses straks videre i ro, til den er stivfrosset.





karakterer:
Opskriften er vist 18051 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu