Mariette fromage
Hovedingrediens : Nødder - Kastaniepure Indsendt : Red : |
|
|
Kastaniepureen sødes med sukker og blandes i flødeskum. Fromagen anrettes på makroner, fugtet med rom, og drysses med revet chokolade.
|
|
Opskriften er vist 9659 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Trine - 2005-01-01 01:01:01 Ikke særlig god fremgangsmåde.. der står jo ikke hvordan man laver fromagen..!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne