Yoghurtsorbet med solbær
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Indsendt : Red : |
|
|
Bland yoghurt og sukker og tilsæt syltetøjet.
Sæt blandingen i fryseren i 1-2 timer. Rør i den af og til.
Pisk æggehviderne stive. Vend dem i yoghurtmassen.
Sættes fryseren igen 1-2 timer. Rør i den af og til. Sorbeten skal være blød ved serveringen.
Det er vigtigt at sorbeten serveres lige efter at den er taget ud af fryseren.
|
|
Opskriften er vist 11867 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2011-01-16 00:15:25 Det er ikke en sorbet hvis der er mælkeprodukter i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne