Solbær-sorbet
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
|
|
Den udblødte husblas smeltes i kogende vand og kommes straks i solbærsaften.
Fløden og æggehvide piskes hver for sig, og begge dele vendes i.
Læg en knust makron i bunden af hvert portionsglas og fordel solbærdesserten over den.
Pynt hvert portionsglas med en top flødeskum og et par valnøddekerner.
|
|
Opskriften er vist 20320 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Michael - 2016-08-22 20:37:16 Opskriften lyder fin, jeg har ikke smagt den, men en ting fremgår tydeligt af opskriften, der er piskede æggehvider og flødeskum i, altså er det ikke en sorbet men en sherbert/sherbet. Den er heller ikke frossen, altså ikke en is, men en mousse. Hvorfor står den under sorbet is? Stibal - 2009-08-06 17:25:31 Lyder mere som en solbærmousse Nina - 2005-01-01 01:01:01 Sikkert udemærket - men det er ikke en sorbet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne