Melonsorbet med pernod (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Frugt - Melon Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Kør den ene melon sammen med vin og sukker i en mikser. Hæld det i en form og frys i 1 time.
Rør i den halvfrosne masse og vend den stiftpiskede hvide i og frys yderligere 2 timer.
Kog vand sukker og anis til sukkerlagen i 15 min. og afkøl lagen.
Lav melonkugler af den anden melon.
Rør pernod i sukkerlagen og mariner kuglerne i ca 20 min.
Fordel sorbet og kugler i dessertglas og pynt med citronmelisseblade.
|
|
Opskriften er vist 16747 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne