Melonsorbet med pernod (Fedtfattig)

Melonsorbet med pernod (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Frugt - Melon

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 cantaloupe meloner
1 dl.hvidvin
1 dl.sukker
1 æggehvide, past.
 
 lage:
1 dl.vand
1 dl.sukker
2 stjerneanis
4 spsk.pernod
8 citronmelisseblade til pynt
 
Opskrift:
Kør den ene melon sammen med vin og sukker i en mikser. Hæld det i en form og frys i 1 time. Rør i den halvfrosne masse og vend den stiftpiskede hvide i og frys yderligere 2 timer. Kog vand sukker og anis til sukkerlagen i 15 min. og afkøl lagen. Lav melonkugler af den anden melon. Rør pernod i sukkerlagen og mariner kuglerne i ca 20 min. Fordel sorbet og kugler i dessertglas og pynt med citronmelisseblade.





karakterer:
Opskriften er vist 16747 gange,
og udskrevet 312 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu