Jordbær sorbet
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : |
|
|
Jordbærrene skylles let med vand, så de ikke er helt stivfrosne.
Jordbær og yoghurt blendes med stavblender eller alm. blender, indtil det bliver en glat masse.
Serveres straks i dyb tallerken eller dessertglas. |
|
Opskriften er vist 35150 gange,
og udskrevet 362 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Emil - 2012-12-30 11:42:21 Smager godt men er lidt blød anonym - 2012-04-28 17:08:57 Lidt citron gør godt (men også lidt sukker) det gør godt. anonym - 2010-07-07 18:21:05 Det er altså ikke sorbet hvis der er mælkeprodukter i:-( Jytte - 2007-07-15 21:31:26 Den er vældig god men dog lidt bitter. man kan dog så ledes putte lidt sukker i . det er vældig godt. nå, men jeg har en and i ovnen så jeg må hellere smutte. min mand geo bliver sur nå maden ikke er parat til tiden. tuttelu Camilla - 2005-01-01 01:01:01 Man kan også vælge at benytte lidt mælk istedet for yoghurt og sødemiddel for at gøre det lidt mere sødt.! Inge - 2005-01-01 01:01:01 nej...for der bliver brugt frossen bær og det gør at det bliver som is. Er også rigtig god med hindbær. Jeg bruger også altid noget SØD og lidt vanille essens. Det er guf jw - 2005-01-01 01:01:01 skal det ikke fryses |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne