Citronsorbet
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : Red : |
|
|
Kog vandet og sukker i 3-4 min. og lad det afsvale.
Bland skal og saft fra appelsin og citron og hvidvin i.
Bland det godt, og lad det halvfryse i ca. 2 timer.
Rør af og til.
Når isen er grødis, pisker de 2 æggehvider meget stive og pisker dem ned i isen, bland det godt og frys ned igen. Men pisk 1-2 gange, inden den fryser helt stiv. Bedst er det at lave den et par dage før brug. Husk den skal optø 15 min, inden den serveres. |
|
Opskriften er vist 44735 gange,
og udskrevet 1232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2011-02-04 09:36:57 Man kan erstatte hvidvin med juice i stedet anonym - 2010-07-19 13:02:04 Jeg tænkte på om man kunne undgå hvidvinen i sorbeten? Jeg er nemlig muslim, så jeg må ikke indtage alkohol the girl - 2007-01-06 22:16:13 opskriften er fin men svær at forstå så jeg ville nok vælge en nemmere en MOI - 2005-01-01 01:01:01 Det er den bedste is i verden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne