Citronsorbet

Citronsorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.vand
100 g.sukker
1 appelsin, revet skal og saft heraf
1 citron skal og saft heraf
1 dl.hvidvin
2 æggehvider
 
Opskrift:
Kog vandet og sukker i 3-4 min. og lad det afsvale. Bland skal og saft fra appelsin og citron og hvidvin i. Bland det godt, og lad det halvfryse i ca. 2 timer. Rør af og til.

Når isen er grødis, pisker de 2 æggehvider meget stive og pisker dem ned i isen, bland det godt og frys ned igen. Men pisk 1-2 gange, inden den fryser helt stiv. Bedst er det at lave den et par dage før brug. Husk den skal optø 15 min, inden den serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 44813 gange,
og udskrevet 1232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-04 09:36:57
Man kan erstatte hvidvin med juice i stedet

  -   2010-07-19 13:02:04
Jeg tænkte på om man kunne undgå hvidvinen i sorbeten? Jeg er nemlig muslim, så jeg må ikke indtage alkohol

  -   2007-01-06 22:16:13
opskriften er fin men svær at forstå så jeg ville nok vælge en nemmere en

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er den bedste is i verden