Ylettefromage (Diabetes)
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Ylette Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommer, sødestof, vanillekorn og citronsaft piskes sammen.
Ylette og mandler tilsættes.
Den udblødte, smeltede husbals røres i.
Når fromagen begynder at stivne, vendes de stiftpiskede æggehvider i. Fromagen stilles i køleskabet indtil den er stivnet |
|
Opskriften er vist 23017 gange,
og udskrevet 831 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne