Kokosfromage
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmælk Indsendt : Red : |
|
|
Bring kokosmælken i kog. Udblød husblassen i koldt vand i 3-4 min. Vrid vandet af og rør husblassen i kokosmælken. Pisk æggeblommer og sukker sammen og pisk den kogende kokosmælk i. Lad cremen køle af. Pisk fløden til skum og vend den i den kolde creme. Hældes i en form og stilles i køleskabet.
Serveres med Friske jordbær og citronmelissse. |
|
Opskriften er vist 15057 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer bente - 2022-05-16 18:28:42 dejligt med nøjagtige opskrifter jeg brugte en stor dåse kokosmælk og efter afkøling havde jeg en fin suppe ikke en creme øv vær venlig at rette eller præciser hvilken dåse størrelse der er beregnet. fik dog reddet fromagen da jeg opblødte 14 blade husblas mere og kom i suppen den søde tand - 2013-01-28 19:50:16 er det den lille dåse kokosmælk ( 165 ml ) eller den store dåse på 400 ml ? anonym - 2009-12-22 21:00:53 Smager fantastisk med chokoladesovs. Lige som Bounty :) Elisa <3 - 2007-04-16 12:15:51 God, lækker & rigtig nem at lave ! :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne