Hindbærfromagekage
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Læg den ene bund og placer en spring form over og spænd til så den er tæt.
Husblassen lægges i blød
og røres i fromage fraisen med æggeblommer vanillekorn og ribssaft. Ven forsigtig stift piskede æggehvider i fromagen.
Stænk lagkagebunden med Cointreau og kom fromagen ovenpå fordel resten af likøren over den sidste bund og læg over som top og tryk den ned over. Stil den koldt i 3 timer.
Ved servering pyntes med flormelis. Løsnes med en kniv langs kanten.
|
|
Opskriften er vist 20747 gange,
og udskrevet 331 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne Olesen - 2005-01-01 01:01:01 Kan den fryses? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne