Lam med svampe og appelsinsauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Pisk marinaden sammen og hæld den over lammekoteletterne.
Dæk med folie og lad det stå koldt i mindst 4 timer.
Sauce: Lad olien blive varm og svits løg og knust hvidløg. Bland svampene i og lad det snurre endnu 4-5 minutter. Hæld appelsinsaften i sammen med den siede marinade. Tilsæt yderligere vand så der er ca. 4 dl ialt. Lad saucen koge nogle minutter og jævn med maizenamel. Smag til med salt og peber. Steg koteletterne på panden 3-4 minutter på hver side. |
|
Opskriften er vist 12523 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne