Lam med svampe og appelsinsauce

Lam med svampe og appelsinsauce , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4-6 lammekoteletter
 
 Marinade:
1 appelsin, saft heraf
4 tsk.mynte
2 tsk.vineddike
2 spsk.olie
 salt
 peber
 
 Sauce:
2 spsk.olie
1 finthakket løg
2 fedhvidløg
250 g.skivede champignon
 saft af 2 appelsiner
4-5 tsk.maizenamel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Pisk marinaden sammen og hæld den over lammekoteletterne. Dæk med folie og lad det stå koldt i mindst 4 timer.

Sauce:
Lad olien blive varm og svits løg og knust hvidløg. Bland svampene i og lad det snurre endnu 4-5 minutter. Hæld appelsinsaften i sammen med den siede marinade. Tilsæt yderligere vand så der er ca. 4 dl ialt.

Lad saucen koge nogle minutter og jævn med maizenamel. Smag til med salt og peber.

Steg koteletterne på panden 3-4 minutter på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 12523 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu