Brombær med hvid chokoladefromage

Brombær med hvid chokoladefromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.brombær
2 spsk.sukker
1 spsk.citronsaft
 
 Fromage:
3 Husblas, blade
4 æg
50 g.flormelis
100 g.revet hvid chokolade
75 g.usaltet smør
 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Bland de rensede og skyllede bær med sukker og citronsaft og sæt det til side.

Læg husblasen i koldt vand. Pisk æggeblommer og flormelis godt sammen i en skål over vandbad, til massen er cremet og tyk og tilsæt smøren. Tag skålen fra varmen og pisk den hvide chokolade i sammen med den opblødte husblas, som er knuget fri for vand. Lad det svale af.

Pisk æggehviderne stive og pisk fløden til skum. Fold æggehvider og flødeskum i chokoladeblandingen.

Kom skriftevis bær og chokoladefromage i 6 portionsglas. Gem lidt bær til pynt. Sæt fromagen koldt, til den skal serveres, pyntet med bær.





karakterer:
Opskriften er vist 22350 gange,
og udskrevet 647 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-07 12:34:12
hmmm... Ikke den store succes.

  -   2007-07-05 11:46:33
Lyder rigtig lækker. Jeg tror dog at jeg vlil bruge pastauriserede æg.