Brombær med hvid chokoladefromage
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
|
|
Bland de rensede og skyllede bær med sukker og citronsaft og sæt det til side.
Læg husblasen i koldt vand. Pisk æggeblommer og flormelis godt sammen i en skål over vandbad, til massen er cremet og tyk og tilsæt smøren. Tag skålen fra varmen og pisk den hvide chokolade i sammen med den opblødte husblas, som er knuget fri for vand. Lad det svale af. Pisk æggehviderne stive og pisk fløden til skum. Fold æggehvider og flødeskum i chokoladeblandingen. Kom skriftevis bær og chokoladefromage i 6 portionsglas. Gem lidt bær til pynt. Sæt fromagen koldt, til den skal serveres, pyntet med bær. |
|
Opskriften er vist 22350 gange,
og udskrevet 647 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-07-07 12:34:12 hmmm... Ikke den store succes. Lillian - 2007-07-05 11:46:33 Lyder rigtig lækker. Jeg tror dog at jeg vlil bruge pastauriserede æg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne