Æggehvide fromage
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes i 1/2 dl kogende vand. Sukker og vaniljesukker røres i. Husblasopløsningen hældes på en gang midt i flødeskummet og røres om. De stiftpiskede æggehvider vendes i med let hånd. Fromagen lægges lagvis med tyk ribssaft i en skål og pyntes med gelé.
|
|
Opskriften er vist 11914 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne