Vanillefromage
Hovedingrediens : Krydderurter - Vanille Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommer, sukker og hvidvin tilsættes den udblødte husblas og piskes over svag varme eller damp, til cremen er tyk og skummende. Den må ikke koge. Cremen afkøles, piskes igennem og blandes forsigtigt med flødeskummet. Fromagen smages til med Vanille og hældes i en skål. Serveres med abrikossauce.
Abrikossauce: De skyllede abrikoser udblødes 1 døgn i kogt, koldt vand, koges sagte 5-10 min. under låg og pureres. Pureen koges op med sukker, smages til med Vanille og kan evt. jævnes med ganske lidt udrørt jævning, hvis den er for tynd. Den serveres varm eller kold. |
|
Opskriften er vist 12706 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne