Romfromage
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rom Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Husblas lægges til udblødning i koldt vand.
Piskefløden piskes til skum. Æggehviderne piskes stive. Æggeblommer og sukker piskes godt. Bland det meste af flødeskummet og de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Der smages til med rom. Den udblødte husblas smeltes i en lille gryde i det vand der hænger ved og røres i. Fromagen fyldes i en skål eller i portionsglas og stilles i køleskab et par timer til den er stivnet. Pyntes med resten af flødeskummet og syltet eller kandiseret frugt f.eks. kirsebærsauce. |
|
Opskriften er vist 206575 gange,
og udskrevet 5157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Tine - 2022-06-03 17:46:45 Jeg smelter husblas i halvdelen af Rom og kommer den anden halvdel i bagefter og vender det derefter i skum,æg,hvider. Smager fantastisk og helt tilpas med rom efter min smag anonym - 2022-01-23 17:36:11 Hvilken Rom bruger i? Birte - 2021-11-07 15:08:33 Dejlig og let fromage, men lidt for meget rom. Den vil smage bedre, hvis man nøjes med f.eks. 0,75 dl. Marianne - 2016-09-23 12:42:48 Dejlig nem at gå til - smager fantastisk Ida - 2012-05-04 09:49:16 Husk at smag til med rom før husblas, da den ellers klumper Irene - 2011-02-02 08:55:47 Rigtig god og nem. Lidt meget rom efter min smag, kunne nok godt have nøjet mig med 0,5-0,75 dl. Men alt i alt - lovely! :-) anonym - 2007-11-04 15:28:45 den er rigtig god og nem at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne