Fromage à la Porto
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommer og sukker røres godt i en tykbundet gryde. Citronsaft og portvin, samt den udblødte husblas blandes i. Cremen varmes langsomt under piskning, til den er tyk og skummende. Den må ikke koge. Cremen afkøles, piskes igennem og blandes med de stiftpiskede æggehvider. Fromagen hældes i en skål og pyntes med flødeskumstoppe, små makroner og halve druer uden kerner.
|
|
Opskriften er vist 9976 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne