Lam med spidskål og marinerede hvide bønner
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Skær nøglebenet fra lammekøllen- så er den nemmere at skære senere- og spæk den med hvidløgstykker og rosmarinkviste.
Gnid kødet med smør, drys det med salt og peber, læg det i bradepanden og sæt det i ovnen ved 200 grader. Steg kødet 20 minutter, dæmp ovnvarmen til 175 grader og steg yderligere ca. 1 time. Tag kødet ud, pak det i folie og lad det trække til serveringen. Kog bradepanden af med bouillon, si og skum skyen, kog den igennem med vin og rosmarin, jævn den med smørbollen og smag til. Kog de iblødlagte bønner møre, afdryp, afkøl og bland dem med løg samt persilleblade og den sammenpiskede marinade og små, sorte oliven. |
|
Opskriften er vist 15849 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer jeba - 2008-06-08 18:20:09 Det har vist ikke meget med spidskål at gøre. anonym - 2007-12-21 16:29:45 hvor ligger spidskålen gemt? Borris - 2007-08-16 10:22:38 Hvor er spidskålen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne