Kærnemælksfromage 03
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Indsendt : Red : |
|
|
Æggehviderne piskes stive og derpå seje med 1 spsk. sukker. Æggeblommer og 4 spsk. sukker piskes godt. Citronsaft tilsættes. Den udblødte, smeltede husblas røres i og derpå kærnemælken lidt efter lidt. Når fromagen kan “bære”, vendes æggehviderne forsigtigt deri. Desserten hældes op og pyntes med flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 17467 gange,
og udskrevet 408 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne