Karamelfromage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Karamel Indsendt : Red : |
|
|
Sukkeret smeltes på en tør pande over svag varme. Når det bobler og er lysebrunt, fjernes panden fra varmen. Smuttede mandler vendes deri og lægges på smurt papir. Kogende vand røres forsigtigt i karamellen, der atter varmes og koges jævn over svag varme. Den udblødte husblas smeltes deri. Blandingen afkøles, men må ikke stivne inden flødeskummet blandes i. Fromagen fyldes i en skål og drysses med vaniljesukker. Mandlerne lægges på. Desserten stilles koldt.
|
|
Opskriften er vist 25620 gange,
og udskrevet 433 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer mikkel - 2008-11-13 19:27:42 Hvordan blander man flødeskummen i? Skal man piske det i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne