Kaffefromage 1
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe Indsendt : Red : |
|
|
Den udblødte husblas smeltes i den varme, sødede kaffe. Fløden piskes ikke for stiv. Den afkølede, håndvarme kaffe hældes i på en gang og røres om i flødeskummet. Fromagen fyldes i en oliesmurt form og dækkes med makroner. Den afkøles. Ved anretningen løsnes fromagen i kanten og vendes ud. Pyntes med flødeskum og evt. karamelsauce. Resten af karamelsaucen serveres til.
|
|
Opskriften er vist 19555 gange,
og udskrevet 341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Morten - 2012-08-02 22:46:35 Udmærket flødefromage. (1) Lad være med at komme fløden i for tidligt, for så skiller fromagen. (2) Fromagen er ikke særlig luftig. Lav evt. en fromage, der også indeholder æg. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Denne fromage er knippelgod |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne