Lam med grøn sovs

Lam med grøn sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.reelt lammekød
1 hakket løg
2 spsk.olivenolie
2 fedhvidløg
0.5 tsk.tørret timian
 salt
 peber
2 rensede peberfrugter
0.5 dl.rødvin
3 dl.kalvebouillon
1 lillesalathoved
2 spsk.hakket persille
2 spsk.friskhakket mynte
50 g.pinjekerner
 
Opskrift:
Skær kødet i tern. Lad olien blive varm i en dyb pande. Brun kød og løg heri.

Kom knuste hvidløgsfed ved sammen med timian, salt og peber. Hæld vin og kalvebouillon i, småkoger 1 time.

Skyl salathovedet godt og del det i mindre stykker. Bland det i retten sammen med persille, mynte og pinjekerner.

Lad retten få 5 minutter mere.





karakterer:
Opskriften er vist 10045 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu