Lam med grøn sovs
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i tern.
Lad olien blive varm i en dyb pande.
Brun kød og løg heri.
Kom knuste hvidløgsfed ved sammen med timian, salt og peber. Hæld vin og kalvebouillon i, småkoger 1 time. Skyl salathovedet godt og del det i mindre stykker. Bland det i retten sammen med persille, mynte og pinjekerner. Lad retten få 5 minutter mere. |
|
Opskriften er vist 10045 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne