Saftig grydesteg

Saftig grydesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.oksesteg, yderlår eller roastbeef
1 spsk.margarine
1-2 tsk.salt
0.5 tsk.groftkværnet sort peber
2 storeløg ca. 6 dl i skiver
2 fedhvidløg, hakkede
3 dl.vand eller oksebouillon
2 spsk.æblecidereddike
2 spsk.Worcestershire sauce
1 spsk.dijonsennep
0.75 dl.rosiner (kan undlades )
 
 
Opskrift:
Varm ovnen til 150 grader C. Smelt fedtstoffet ved jævn varme i en stor stegegryde. Gnid kødet med salt og peber og brun det på alle sider i gryden. Læg stegen over i et stort ovnfast fad. Dæk til og stil til side.

Sænk varmen noget og lad løget og hvidløget ca. 5 minutter til de er blanke og møre. Rør de øvrige ingredienser i. Bring det i kog. Tag gryden fra varmen. Øs blandingen fra gryden over på stegefadet med kødet.

Sæt fadet i ovnen og lad kødet braisere tildækket ca. 2 timer, til det er mørt. Læg kødet på et skærebræt. Lad det stå ca. 10 minutter pakket ind i folie. Skum alt synligt fedt af stegeskyen.

Skær kødet i skiver og anret på et serveringsfad. Byd stegeskyen til.





karakterer:
Opskriften er vist 21456 gange,
og udskrevet 477 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu