Saftig grydesteg
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen til 150 grader C. Smelt fedtstoffet ved jævn varme i en stor stegegryde. Gnid kødet med salt og peber og brun det på alle sider i gryden. Læg stegen over i et stort ovnfast fad. Dæk til og stil til side.
Sænk varmen noget og lad løget og hvidløget ca. 5 minutter til de er blanke og møre. Rør de øvrige ingredienser i. Bring det i kog. Tag gryden fra varmen. Øs blandingen fra gryden over på stegefadet med kødet. Sæt fadet i ovnen og lad kødet braisere tildækket ca. 2 timer, til det er mørt. Læg kødet på et skærebræt. Lad det stå ca. 10 minutter pakket ind i folie. Skum alt synligt fedt af stegeskyen. Skær kødet i skiver og anret på et serveringsfad. Byd stegeskyen til. |
|
Opskriften er vist 21393 gange,
og udskrevet 474 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne