Kold roastbeef med klar kartoffelsalat

Kold roastbeef med klar kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Rester af roastbeef skåret i papirstynde skiver
350 g.kogte kolde kartofler, i skiver
½ bdt.purløg, finthakket
100 g.radiser, skåret i tynde skiver
1 dl.vindruekerneolie
1 dl.lagereddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
Olie og eddike piskes sammen med purløg og radiser. Smag til med lidt salt og friskkværnet peber. Vend de skivede kartofler og server sammen med den kolde roastbeef.





karakterer:
Opskriften er vist 25307 gange,
og udskrevet 387 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu